Ingen är som du...

Vet du det? Ingen föddes exakt vid samma tillfälle som du, av samma föräldrar. Igen annan fick exakt samma uppfostran som du eller gjorde exakt de missatag du gjorde när du var liten. Ingen annan har haft exakt samma relation till sina föräldrar som du eller till sina vänner. Ingen annan har upplevt det som du upplevt eller sett de du sett med dina ögon. Ingen annan har tänkt exakt de tankar du tänker. Ingen har gått i dina skor.


Tänk så unik du är!
Du är den enda du på hela jorden, av nästan 7 miljarder människor finns det bara en du! Det du kan tillföra jorden kan ingen annan tillföra, för ingen annan är som du. Du är en av länkarna i det stora nätet som gör oss till mänskligheten, finns inte du skapas en repa i nätet... en repa som kan leda till att nätet rispas upp... tråd för tråd...

Det finns ingen som ser ut exakt som du. Det finns ingen som har exakt dina ögon, ditt leende eller ditt hår. Ingen annan går som du eller skrattar som du. Ingen har exakt samma rörelsemönster eller mimik, ingen annan har din näsa, din panna eller dina vackra öron.

Glöm inte det, när livet känns som tyngst och du känner dig helt värdelös. Du har ett otroligt värde, för ingen är som du!




  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0