Den inre rösten

Det finns så många svåra val vi står inför, saker som får hela världen att snurra runt omkring oss, och vi står fast frustna, utan att veta vilken väg vi bör följa. Vårat samhälle har lärt oss att vi måste ta nästa steg, röra oss framåt, jobba på, inte tänka så mycket, handla, nu! Vi har inte tid, tar oss inte tid, får inte tid, att blicka in i oss själva och lyssna inåt, in till den inre rösten som har alla svar. När man följer den inre rösten leds man på rätt väg, den är inte alltid logisk eller lätt, men det är vägen som leder till lycka.

Vissa kallar den inre rösten för Gud eller Allah. Andra finner den genom meditation och stillhet. Vissa hör den så klart att de alltid fattar sina beslut utan tvivel. Andra måste gå runt i cirklar en stund innan de hör den. Vad man än kallar den så finns den där, den inre rösten, intutionen, sanningen.

Det är när vi känner oss som mest förvirrade, uppgivna, nära bristningstillstånd som vi måste sluta leta där ute och blicka inåt, lyssna inåt, våga lite på det som finns där. Våga lita på den inre rösten. Den finns alltid där.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0